Til søndag er det gudstjeneste med påmelding

Regjeringens pressekonferanse i går kveld ga lettelser i smittevernreglene, det er vi glade for.
Vi kan ha  gudstjenester for 200 personer med tilviste plasser. I vår kirkesal betyr det at vi har plass til ca 100.
Vi må fremdeles ha påmelding på sms til menighetens telefon 40813170 innen fredag kl 1400. Førstemann til mølla.

Til søndag er det Olav Ausel som  leder gudstjenesten og Jostein Ørum taler. Overskriften er «Vi har ingen anelse om hva vi kan bety», med utgangspunkt i Ruts bok.

I 2022 vil vi snakke om Gamletestamentet og lese Gamletestamentet i Randesund Frikirke.
To søndager i måneden vil vi ta for oss en bok i GT. I tillegg til å snakke om dette i gudstjenesten vil vi, som i høst, lage et studieopplegg til grupper eller enkeltpersoner til hver av disse søndagene. (Disse kan finnes på nett eller på papir i foajeen).
Dessuten vil podcastene også berøre tematikken. Førstkommende søndag sparkes det hele i gang.