Hjertelig velkommen til superonsdag  – enten du ser dette for første gang eller du har vært her før!
Inviter gjerne med dere noen!!
Det blir middag-aktivitet for barn og voksne-fellesskap-andakt

Første samling til høsten blir onsdag 11. september

Superonsdag er vårt lavterskel tilbud til alle som måtte ønske. Vi ønsker å skape rom for fellesskap på tvers av generasjoner og kulturer. VI begynner med å spise middag sammen. Vi tror at felleskap rundt måltid danner gode grunnlag for nærere relasjoner. Etter middag legger vi opp til aktiviteter. Dette gjør det lettere å ta med barn i alle aldre. Vi tror det er godt for oss alle å leke eller spille litt sammen i blant. Det settes frem kaffe med noe godt å spise for dem som ønsker å bare være sammen.

Vi avslutter kvelden med en kort andakt eller bibel-fortelling. Denne er særlig rettet mot barn, for vi tror at hvis barna i våre liv får høre noe spennende, så få vi som ikke er barn også ta del i det.

Kvelden er for alle. Enten du bare vil spise middag med noen andre, få tid til kaffekoppen etter middag mens barna leker med noen andre, om du ønsker å møte andre voksne som bryr seg, eller hvis du vil komme til ferdig middag uten oppvask.
Vi er her for deg.

Datorer for superonsdag høsten 2024 kommer siden.

Ta kontakt med Unni Westli dersom du lurer på noe:  [email protected]

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support