Sorgen og gleden de vandrer til hope

Skulle nesten tro Thomas Kingo i 1674 var profetisk, da han den gang skrev salmen med dette budskapet. For nå opplever vi det i ‘anne’.

For å ta gleden først – som det kanskje fremgår av bildet? Det blir Natt-o-hoi for speiderne i troppen også i år! Rett nok med noen korona-justeringer: Det blir «intervall-start». Og start og målgang på forskjellige steder. Så den store, avsluttende fellessamlingen med bål, pølser og varmt og drikke blir det ikke. Nå, ja. Det er bare fellessamlingen som utgår. For bål, pølser og drikke blir det etter hvert som patruljene kommer fram til målgangen. Etter flotte opplevelser i den mørke, kanskje litt skremmende(?) vandringen gjennom Randesundsskauen. Opplevelsene er der ute, sier vi jo i speideren.

Så til sorgen. Det blir ikke noe speidergudstjeneste på første søndag i advent. Med den flotte speideropptakelsen til flokken. Trist, men slik må det dessverre bli i år. Det blir for vanskelig. Skjønt høytidelig opptakelse blir det likevel. I flokkens program kan du se at det er lagt inn opptakelse samtidig med avslutning, på to tirsdager: 24. november og 1. desember. Uansett; dette blir bra!

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support