Sommerplanen 2024 er klar: Korpsleir 29. juni – 6. juli

Det blir ny speiderleir på Lista Flypark også til neste år. Denne gang korpsleir, det vil si sammen med de 5 speiderkorpsene i Norges speiderforbund; Blå kors speiderne, Frelsesarmeens speidere, Frikirkens speiderkorps, Metodistkirken speiderkorps og Misjonskirken speiderkorps.

Leiren har vi valgt å kalle Fanós2024, skriver arrangørene. Og forklarer videre at Fanós er gresk og betyr blant annet lys, lampe og lanterne. Med inspirasjon fra fyret på Lista passer dette bra som navn på Felles Korpsleir 2024. Fyrets lampe lyser opp veien for båtene, Jesus sier “jeg er verdens lys” og sammen skal vi lyse opp Lista med leirbålet vårt.

I nylig infobrev til speiderne våre i ‘anne’ skrives det bl.a.: Allerede 1. desember ønsker nå arrangørene en forhåndspåmelding fra vår gruppe, på hvor mange vi tror blir med på leir. Det er ikke BINDENDE påmelding, men bare om dere tror dere kommer til å delta på leira. Endelig påmelding er ikke før 1. april 2024!

Noe å se fram til og glede seg til!

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support