SMUL-leir 2022

Så var det endelig SMUL-leir!

Det regnet da vi kom frem til Lista, men det gav seg heldigvis mens vi satte opp lavvoer og stjerneteltet. Kveldsmat var foliemix på bål (laks og grønnsaker), og kvelden kom litt brått på oss. Plutselig var det stille i leiren mens vi lagde popcorn på bålet. Det var bare hos oss i ‘anne’ (2. Kristiansand FSK) det var liv. Så da var det bare å jage speiderne inn i teltene og håpet de roet seg raskt (gikk litt tid før det ble stille – er jo veldig koselig å ligge å prate i soveposen).

De første var våkne kl 5 på lørdag, men ble jaget i seng igjen. Reveljen gikk kl 8, og da var det bare å stå opp og spise frokost. Vi koste oss i leiren i vinden, og gjorde oss klare til konkurransen. Vi hadde 2 patruljer, og begge gjorde det bra. Kirsten tok med en gjeng til Lista fyr og Nordberg fort i pausen mellom lunch og kanonballturnering.

Vi hadde 2 sterke flinke lag, og det ene laget gikk til finalen. Det ble en god 2. plass på oss.

Lørdagsmiddagen var taco – alltid populært. Vi hadde felles leirbål for hele leiren med mye og variert underholdning, og avsluttet kvelden med popcorn og kakao med marsmallows.

Søndag sov mange da reveljen gikk (noen speidere som gikk rundt i leiren med stor høytaler og spilte God Morgen Norge med Knutsen & Ludvigsen). Etter en god frokost og smøring av niste, pakket vi alle telt i full fart mens de enda var tørre – det var mørke skyer som kom nærmere og nærmere. Vi lagde fendernøkkelringer, og så kom regnet og vi søkte tilflukt i lavvoen vi hadde latt stå. Det kom en skikkelig bøye, så lavvoen var god og våt når vi pakket den sammen etter at vi hadde vært med å lete etter Ferrao (en trehakkespett) og vært med på avslutning av leiren.

For en fantastisk gjeng å dra på leir med – takk alle sammen!

– Isa

Som vanlig – flere bilder finner du HER og HER!