Så var det 30 nye i troppen!

– Etter en spesiell tid hvor vi har drevet speiding i mindre grupper – for vi har stort sett hatt møter med kun to eller tre patruljer – så var tiden nå inne for å drive vanlig speiding igjen!, forteller speideleder Janne utvilsomt med en smule begeistring.- For på tirsdag dro alle speidere fra 5. til 10.klasse ut på Randøya og troppen ble endelig «hel igjen»! I høst blir vi imponerende 9 patruljer, og mange «gamle» speidere får nye roller som Peff og Ass, – det blir spennende!

Janne forteller at alle 5. klassinger fra flokken har nylig gjennomført to ukers aspiranttid og forberedt seg litt for hva en møter i stor-speideren, så nå var de klare for å bli en del av troppen!

– Vi hadde en høytidelig seremoni i god speiderånd, hvor de ble tatt opp i troppen av troppsleder Sigbjørn. De avla speiderløftet, og fikk grønt merke til skjerfet, før de fikk møtt sine respektive patruljer. Litt «bli kjent snakk», for vi grillet og minglet rundt bål og trær… Og i båten på vei hjem fikk vi se en himmel i brann, før foreldre hentet speiderne i Kongshavn!

Hun forteller at hele ledergjengen i troppen – Sigbjørn, Terje, Markus, Jarand, Kristian, Bjørn Erik, Karoline og hun selv, Janne – gleder seg nå til å være sammen med alle i Jerv, Bjørn, Elg, Røyskatt, Ekorn, Ugle, Ulv, Ørn og Rev denne høsten.

Og hun vil gjerne legge til et par-tre ps-er:
PS1: Vi selger speiderskjerf for 150,- til de som ikke har, bare ta kontakt med en av lederne når vi er på speidersenteret.
PS2: Alle fikk med seg hjem en Ullmax-katalog. Presiserer at dette er en frivillig dugnad, men vi har mange års erfaring med at dette er gode produkter som vi anbefaler på det varmeste!
PS3: Fotografen fikk kun tatt sporadiske bilder, alt ble ikke dokumentert, men håper speideren kan finne seg selv eller andre kjente på noen av dem. Flere bilder finner du HER.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support