Rev på vei til NM i speiding i Levanger

En fantastisk flott og spennende speiderhelg i Tresse er over. Men – speiderkonkuransen er ikke over for (den nysammensatte) patruljen Rev som fikk en velfortjent 3. plass! For de skal fortsette konkurransen i Levanger hvor det er NM i speiding om en måned…! – Her kommer en liten oppsummering av helgens patruljekonkurranse, eller Kretsbannerkonkurransen som det mer formelt heter:

Det var kun påmeldt én patrulje fra 2. Kr.sand FSK i år, men det var seks motiverte gutter som møtte lørdag morgen i Tresse, klare for å kjempe om plass til NM i speiding. Kun de fire beste patruljene i Sørlandet krets får plass i NM som skal foregå i Levanger.

Dagen startet med flaggheis i strålende sol. Så var det rett i peffmøte, med info om dagen og utlevering av patruljenummer. Deretter gjennomførte Rev en teori-oppgave, orienteringsløp (i Kvadraturen) og svarte på orienteringsteori, hadde en praktisk oppgave (lage båt), før de ble bedømt for hvordan de laget middag og dessert.

Litt fritid var det tid til, før det var leirbål med forskjellig underholdning. 🙂

Speiderne sov i telt, rett ved Festningen, og selv om det muligens var litt kaldt, så var de uthvilte til en ny dag.

Søndag (8. mai) startet med ny flaggheis med Scouts own, og et lite peffmøte, før rundløype med fire poster. Her var det førstehjelp, naturkjennskap, pionering og hemmelig oppgave (kranbygging). Guttene gjorde det beste de kunne og klarte å samle mange poeng! Faktisk så mange at de i år fikk NM-bilett. 🙂 Vi gratulerer Samuel Olai, William, Martin, Jan-Istvan, Peter og Tobias i Rev-patruljen med kjempegod innsats i helgen!!! Og lykke til i NM i speiding i Levanger 10.-12. juni-22!

– Janne Lindal Paulsen

(PS! for speiderveteraner i ‘anne’: Det var dette som før ble kalt Reg-Pat-Konken, etter det opprinnelige navnet Regional patruljekonkurranse. 🙂 )

Du finner flere bilder fra Kretsbannerkonkurransen her.
Og mer info om Kretsbannerkonkurransen her og her – og om NM i speiding på NSFs nettside her.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support