Må Speidersenteret lukkes?!

Dessverre – det har igjen tatt seg opp.

Det flotte Speidersenteret som vi ønsket skulle være åpent. Tilgjengelig egentlig for «alle», når ikke speiderne selv brukte det. Også – som vi har sett – til glede for barnehaver i området på dagtid. Men nå har igjen lite ønskede besøk tatt seg opp. Med herping og hærverk. Vi trodde det var forbigående da området i en periode med bygging av Strømmehaven var mer skjermet. Og til tross for at flomlyset er slått av om kveldene når ikke speiderne benytter det og forhåpentlig skulle være mindre attraktivt for uønsket fremmedbesøk. Men dessverre. Sågar har det vært nødvendig med tilkalling av politiet.

Derfor ser speiderne seg nødt til å vurdere å lukke det flotte Speidersenteret. Med låsbare lemmer og dører. Og mulig overvåking. Slett ikke slik speiderne ønsket det.

Én liten oppfordring kan likevel gå ut: For alle som har nødvendige ærender, møter eller besøk i kirka – ta turen oppom Speidersenteret! Ikke nødvendigvis for å vise bort noen, men i det minste vise at mange følger med og er interessert i dette flotte området nær kirka vår. Vi tror det kan bidra til at uønsket fremmedbesøk kan reduseres eller opphøre.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support