Korona-blogg for speidere i ‘anne’

Her kan du følge med på «unntakstilstanden» som fortsatt i noen grad angår speidervirksomheten!

24.04.2021:

Nå viser vi bare til kommunens nettside som gir deg gjeldende lokale regler samt gjeldende nasjonale regler og anbefalinger.  Du finner dette på kommunens nettside her.

13.04.2021:

Nå har Erna kommet med nye nasjonale regler gjeldende fra fredag 16. april. Og lokale regler for byen vår finnes ikke. Du finner info på kommunens nettside med samme lenke som gitt nedenfor!

9.4.2021:

Da har kommunen opphevet lokale regler med virkning fra 12. april. Du finner info om dette – samt gjeldende sentrale regler på kommunens nettside HER.

2.3.2021:

Kortversjonen for lokale tiltak i Kr.sand er altså at alle arrangement forbys, unntatt bisettelser og begravelser. Dermed er det i hovedsak stopp også for speideren i alle fall i 14 dager. Du finner hele oversikten for de lokale tiltakene  på kommunens nettside HER.

22.2.2021:

Gjeldende fra midnatt natt til onsdag 23. februar, og forløpig fram til og med 4. mars gjelder følgende i Kr.sand (utdrag relevant for speideren):

Arrangement innendørs: Maks 10 deltakere på offentlig arrangement, uten faste tilviste plasser innendørs.

Arrangement utendørs: Maks 200 deltakere på offentlige arrangement uten fastmonterte seter, utendørs. + Krav til registrering.

24.1.2021:

Og når Erna har sagt dette (se nedenfor!), betyr det oppstart i TROPPEN med ei gruppe patruljer tirsdag 26. januar, og deretter annen hver tirsdag for patruljene inntil videre. Også blant småspeiderne vil det i FLOKKEN bli oppstart tirsdag 26. januar med den faste grupppeinndelingen fra i høst. Men vi er i gang!

 18.1.2021:

Da har Erna nettopp sagt følgende:

“Barn og unge under 20 år kan trene og delta på fritidsaktiviteter som normalt, både ute og inne. De kan også unntas fra anbefalingen om 1 meters avstand når det er nødvendig for å drive med aktiviteten. For barn og unge kan ordinær treningsaktivitet internt i klubber, lag og foreninger derfor gjennomføres …” (Les mer fra regjeringen her.)

Det kommer nærmere info fra speiderlederne om kort tid. Men det blir neppe noe aktivitet i flokk, tropp og lag allerede i morgen, tirsdag 19. januar.

3.1.2021:

Vi var antakelig for tidlig ute ute i september med vårt HURRA! For vi lyttet til Erna og NSF og all aktivitet opphørte fra nyttår. Så planlagt oppstart for 1. pulje i troppen ble først utsatt fra 12. til 19. januar. Men så kom nye føringer, som gjorde at også denne datoen ble utsatt. Nå venter vi …