Korona-blogg for speidere i ‘anne’

Her kan du følge med på «unntakstilstanden» som dessverre også angår speidervirksomheten!

2.3.2021:

Kortversjonen for lokale tiltak i Kr.sand er altså at alle arrangement forbys, unntatt bisettelser og begravelser. Dermed er det i hovedsak stopp også for speideren i alle fall i 14 dager. Du finner hele oversikten for de lokale tiltakene  på kommunens nettside HER.

22.2.2021:

Gjeldende fra midnatt natt til onsdag 23. februar, og forløpig fram til og med 4. mars gjelder følgende i Kr.sand (utdrag relevant for speideren):

Arrangement innendørs: Maks 10 deltakere på offentlig arrangement, uten faste tilviste plasser innendørs.

Arrangement utendørs: Maks 200 deltakere på offentlige arrangement uten fastmonterte seter, utendørs. + Krav til registrering.

24.1.2021:

Og når Erna har sagt dette (se nedenfor!), betyr det oppstart i TROPPEN med ei gruppe patruljer tirsdag 26. januar, og deretter annen hver tirsdag for patruljene inntil videre. Også blant småspeiderne vil det i FLOKKEN bli oppstart tirsdag 26. januar med den faste grupppeinndelingen fra i høst. Men vi er i gang!

 18.1.2021:

Da har Erna nettopp sagt følgende:

“Barn og unge under 20 år kan trene og delta på fritidsaktiviteter som normalt, både ute og inne. De kan også unntas fra anbefalingen om 1 meters avstand når det er nødvendig for å drive med aktiviteten. For barn og unge kan ordinær treningsaktivitet internt i klubber, lag og foreninger derfor gjennomføres …” (Les mer fra regjeringen her.)

Det kommer nærmere info fra speiderlederne om kort tid. Men det blir neppe noe aktivitet i flokk, tropp og lag allerede i morgen, tirsdag 19. januar.

3.1.2021:

Vi var antakelig for tidlig ute ute i september med vårt HURRA! For vi lyttet til Erna og NSF og all aktivitet opphørte fra nyttår. Så planlagt oppstart for 1. pulje i troppen ble først utsatt fra 12. til 19. januar. Men så kom nye føringer, som gjorde at også denne datoen ble utsatt. Nå venter vi …