Konfirmasjon i Randesund Frikirke 2021/2022

Er du født i 2007? Randesund Frikirke har et flott konfirmanttilbud til deg!

Konfirmasjonsåret er en viktig milepæl i livet. Vi vil hjelpe konfirmantene til å leve til glede for Gud og mennesker og vil anstrenge oss for å gi dem både gode opplevelser, kunnskap om Bibelen og kjennskap til Gud.

Enten man er medlem i en annen menighet, eller ikke tilhører noe kirkesamfunn, så er det mulig å konfirmere seg i Frikirken. Det kreves heller ikke at man er døpt for å konfirmere seg i Den Evangelisk-Lutherske Frikirke. Har du venner som ønsker å gå sammen med deg til undervisning, er de selvsagt hjertelig velkomne til det!

Vi tilbyr blant annet undervisningstimer annenhver torsdag, noen fellessamlinger med andre frikirkekonfirmanter i området, fantastisk konfirmantleir på Evjetun.

NOEN DATOER

• Undervisning annenhver torsdag.
  • Torsdag 27. mai infomøte for foreldre, kl 1800.
  • Første samling i høst: torsdag 2. september
  • Konfirmantleir på Evjetun uke 31 eller 32 2022.
  • Konfirmasjon lørdag 27. august 2022.

UTGIFTER

Randesund Frikirke dekker noe av utgiftene, men deler av det må de foresatte dekke selv: en kontingent på 500 kr, samt leiren på Evjetun, ca 4000 kr.

Påmelding: send oss en epost: [email protected]

Beste hilsen pastorene

Unni Westli, 97009182    &     Jostein Ørum, 95996610

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support