Vi gjenåpnes sakte, og ønsker å gjøre det sikkert…

Gladmelding:

Tirsdag meldte regjeringen at de strenge restriksjonene som har vært gjeldende en tid nå blir lettere. I praksis betyr de nye retningslinjene at vi fra og med neste uke igjen har mulighet til å møtes til fellesskap i kirka. Vi må fortsatt følge reglene om en meters avstand, faste tilviste plasser på alle arrangementer, god håndhygiene og restriksjoner på allsang. Men vi kan møtes og være sammen i tilbedelse og tjeneste for Gud – og det gleder vi oss til!

Helt konkret innebærer dette at vi vil ha

  • Gudstjeneste i kirken kl. 1100 søndag 25. april. Det blir ikke påmelding til gudstjenesten, men når kirken er full, (dvs så mange vi få plass til med en meters avstand), vil ikke flere slippe inn. Vi oppfordrer til å møte fram i god tid, da alle må få anvist sitteplass og registreres ved ankomst.
  • Gudstjeneste i kirken kl. 1100 søndag 2. mai – med samme regler som 25. april.
  • Bønn og stillhet gjenåpner fra tirsdag 20. april.
  • Torsdagsbønn gjenåpner fra torsdag 22. april.
  • FriVakt kan gjenåpnes fra torsdag 22. april.

Når det gjelder andre aktiviteter for voksne, er vi fortsatt litt avventende, men følg med, det kommer beskjed når vi mener det er trygt å start opp igjen.

 

 

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support