FSK 50 ÅR!

Du har kanskje fått det med deg? At Frikirkens speiderkorps – som vår egen gruppe ‘anne’ – eller mer fullstendig 2. Kristiansand FSK speidergruppe – tilhører, fyller 50 år i år? Men sånn er det altså. Og en smule feiring må det jo bli av dette, på flere arrangement gjennom året. Les mer om dette på FSKs sentrale nettside her: https://fribu.no/fsk-50-ar/. Eller du kan få en enkel oversikt på dette ene arket. – Vil du vite mer om FSK finner du det her: https://fribu.no/speider/.

Speiderarbeidet er utvilsomt et viktig område innenfor friBU (Frikirkens barne & unge) i alle de 15 menighetene i Frikirken som har speidergrupper. Og her er slett ikke Randesund menighet noe unntak! Det er alltid en glede å se det flotte Speidersenteret stadig fylles opp med barn og ungdommer nesten hver tirsdag. Om de da ikke er på aktiveteter andre steder i nærområdet.

For ordens skyld må vi bare få opplyse at vår egen speidergruppe ‘anne’ fyller 108 år 14. mars. Så her var det full drift allerede lenge før gruppa gikk inn i korpsfellesskapet i FSK!