Først var det seljefløyte. Så kom avslutningen.

Men hvordan var det med speiderarbeidet i flokken dette året, Randi? Vi bare måtte spørre speiderleder Randi om hvordan det hadde vært. Og her er svaret vi fikk:

 – Vi kan si oss bra fornøyd med dette speideråret, tross Covid 19. Vi har holdt møte hver tirsdag siden i høst. Flokken har vi delt i to og har delt de etter skoler. Dette har vært innafor med tanke på smittevern. Vi har fått bra tilbakemelding på at vi har holdt speideraktiviteten gående.
Hun forteller at det har vært bra fremmøte hver gang. Og ingen har sluttet i år!

Seljefløyte. Før de kom til avslutningen før sommeren, sto det seljefløyte på programmet. Og siden flokken var delt i to, foregikk dette på tirsdag 18. og 25. mai. Men når eventyrene er der ute, var gjennomføringen uten hensyn til været. For en dag var det finvær, mens neste gang var det kanskje mer i retning av det som kalles speidervær? – som du vil se av bildene her.

Avslutning. Da var det to-delt avslutning også, tirsdag 1. og 8. juni.

– Med mange aktiviteter, forteller speiderleder Isa. – Vi begynte med terningelek, der de skulle gjøre forskjellige oppgaver. De kastet terning og måtte finne oppgaver opp til tallet 36. Flaskefotball, ringspill med kjærlighetpåpinne, livlinekast, badmington,  sukkerbitstabling, seigmanntrekking. Og helt til slutt kunne speiderleder Randi overrekke premie til de to i hver gruppe som hadde vært på alle speidermøtene.

Du finner mange flotte bilder fra avslutningen her og her.

Speiderlederne ønsker alle speiderne en god sommer! Bare litt trist at ikke det ble noe SMUL-leir i år som en forsommeropplevelse. Og alle vet hvorfor …

-fei

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support