Er du født i 2009? Randesund Frikirke har et flott konfirmant-tilbud til deg!

Er du født i 2009 og vil konfirmere deg august 2024? Randesund Frikirke har et flott konfirmant tilbud til deg!

Konfirmasjonsåret er en viktig milepæl i livet. Vi vil hjelpe konfirmantene til å leve til glede for Gud og mennesker og vil anstrenge oss for å gi dem både gode opplevelser, kunnskap om Bibelen og kjennskap til Gud. 

Enten man er medlem i en annen menighet, eller ikke tilhører noe kirkesamfunn, så er det mulig å konfirmere seg i Frikirken. Det kreves heller ikke at man er døpt for å konfirmere seg i Den Evangelisk Lutherske Frikirke. Har du venner som ønsker å gå sammen med deg til undervisning, er de selvsagt hjertelig velkomne til det!

Vi tilbyr blant annet undervisningstimer torsdager, enten bare med konfirmanter fra Randesund frikirke eller sammen med konfirmanter fra en eller flere andre frikirkemenigheter,  og en fantastisk konfirmantleir på Evjetun. 

 

NOEN DATOER

  • Undervisning torsdager på kveldstid. 
  • Torsdag 1. juni:  infomøte for foreldre, kl 19:00.
  • Første samling i høst: torsdag 14. september 
  • Konfirmantleir på Evjetun uke 31 eller 32 2024. 
  • Konfirmasjon lørdag 31. august 2024.

 

UTGIFTER

Randesund Frikirke dekker noe av utgiftene, men deler av det må de foresatte dekke: en kontingent på 500 kr, samt leiren på Evjetun, ca 5000 kr. 

For mer info kontakt Unni Westli, pastor
mobil: 97009182
e-post: [email protected]

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support