Det ble en fantastisk flott pinseleir på Randøya!

Det ble dessverre ikke så mange speidere med denne gangen, men de 16 speiderne som var med, fikk en flott leir. Totalt var vi ca 35 speidere, rovere, ledere og noen lederbarn på turen i helgen.

Fredagen gikk med til rigging av leir, og grilling på kvelden, i tillegg ble det satt ut tre garn og tre teiner.

Lørdag etter flaggheis og frokost, ble alle med Panama for å trekke garn og teiner. Det var en spent gjeng som trakk opp en 4 kgs torsk, en breiflabb 🙂 , og litt krabber og noen småfisk. Da ble det krabber til lunsj og fisken ble filetert og kuttet opp til fiskesuppa vi hadde senere på dagen.

Ellers ble det gjort litt jobb med ved som skulle inn i speiderhuset, i tillegg til kanopadling og bading utover ettermiddagen.

Så ble det leirbål på kvelden og selvfølgelig Rød Lykt når mørket kom.

Søndagen var det tid for å ta imot foreldrene som kom på besøk. Det ble grilling, krabbefiske, tur i fjellanlegget, kanopadling og bading utover denne fantastiske dagen.

Da foreldrene gikk hjemover var det noen speidere som ble med hjem, og vi som var igjen, valgte å se på Sverige – Norge kampen på TV, med popcorn, chips og brus.

Mandagen var det å rydde ned leiren før vi reiste hjemover i 11.30-tiden.

Igjen en fantastisk pinseleir på Randøya!

– Sigbjørn

Flere bilder finner du her og her!

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support