Da er Speidersenteret lukket og låst!

Nå, ja. Fullt så dramtisk er det vel ikke. Men bakgrunnen er altså at det over noe tid har vært en del uønsket bruk og herping av dette flotte Speidersenteret. Noe som ble varslet om i forskjellige kanaler tidligere, blant annet på speiderens nettside 5. november 2020. Dette ble vurdert over noe tid, og da det dessverre ikke opphørte, har altså speiderne ikke sett noen annen mulighet for å unngå dette, enn at Speidersenteret måtte lukkes. Dessverre. For speiderne ønsket virkelig at dette kunne ha vært et åpent sted nær sagt for «hvem som helst». Noe vi i alle fall vet at flere barnehager i området har hatt glede av. Skjønt området ellers er jo fortsatt åpent for bruk, også for dem.

Som det fremgår av bildet er det nå satt kryss i alle åpninger og satt inn pleksiglass. Forøvrig kan bygget fortsatt åpnes en del da det i kryssveggene er to store skyvedører. Så brukerne – ikke minst speiderne – skal fortsatt få en viss følelse av å være ute … På den nye døra er det montert kodelås. Og kamera er også nå montert for å ha en viss kontroll på mulig ødeleggende fremmedbruk.

Speiderne er fortsatt glade og stolte over Speidersenteret. Og kan fortsatt benyttes av forskjellige virkegreiner i menigheten, når ikke speiderne selv bruker det.

– fei

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support