Æres den som æres bør. Og Kai er utvilsomt blant dem.

Kai Lindal fikk overrakt Norges Speiderforbunds hederstegn for sin fantastiske innsats på Randøya. 

Lørdag 19. september 2020 ble Kai Lindal fra 2. Kristiansand FSK overrasket på lederkurs på Randøya.
Tidligere i år innstilte 7. Kristiansand sjøspeidergruppe ved Sebastian Bø og Einar Øslebye ildsjelen Kai Lindal til Norges Speiderforbunds hederstegn for sin mangeårige uvurderlige innsats med å legge til rette for speiderne på Randøya.  Uten Kai hadde vi ikke hatt de fantasiske rammene vi har der ute i havgapet, sa Sebastian.

Speidersjef Håvard Djupvik var i januar 2019 på tur på til Randøya i forbindelse med nasjonal ledertrenersamling på Hamresanden, og han ble imponert over den innsatsen som var lagt ned på Randøya. Resultatet ble at NSF bestemte seg for å gi Kai Norges Speiderforbunds hederstegn for den innsatsen han har gjort på øya. Hederstegnet henger høyt og dette er noe som blir vedtatt på forbundsplan etter anbefaling fra andre, og både speiderstyre, generalsekretær og speidersjef synes dette var velfortjent.

Einar og Sebastian hadde æren av å utdele hedertegnet på vegne av speidersjefen og Norges Speiderforbund. Ved overrekkelsen ble det overbrakte en personlig hilsen fra speidersjefen med takk for den fantastiske innsatsen Kai legger ned på Randøya. Hederstegnet ble delt ut til stående applaus fra deltakerne på speiderlederkurset Trinn 1.

– Inger Elise Engelstad

For de som har nettilgang til Fædrelandsvennen, kan dere lese mer om den flotte innsatsen til ildsjelen på Østre Randøya
her: https://www.fvn.no/magasin/i/1nL9ae/ildsjelen-paa-oestre-randoey

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support