A wet and Black Friday!

Jo, det ble virkelig en våt og svart fredag/natt til lørdag oppe i heia ved Tveit skisenter. Med tidvis plaskregn på årets Natt-O-Hoi. Men hva gjorde det?! Eller merket speiderne noe? De 8 patruljene som i år stilte. Med 50-60 speidere og ledere vandrende rundt i refleksløypa i bekmørket.

Hvor patruljene ved ankomst til alle de 6 postene høytidelig presenterte seg for lederne som der satt rundt bålet og hadde det trivelig. Postene som i år besto av følgende utfordringer:

  • Førstehjelp
  • Brenne av et tau via noe båltenning
  • Hinderløype med båre
  • Orienteringspost – Kart og kompass
  • Primitiv mat (mmm… deilig «skogssuppe»)
  • Og som alltid; Trygves finurlige spørsmål. F.eks. følgende: Tenk deg at du skal på en relativt lang spasertur, faktisk fra Kristiansand til Pyongyang i Nord-Korea. Hvor mange land må du gå gjennom (færrest mulig) for å komme frem?

Dessverre ble den mer høytidelige avslutningen utpå natta ikke som den pleier – på grunn av været! Til og med sneen dalte ned da de siste forlot samlingsplassen. Men det ble likevel tid for varme pølser og noe varmt å drikke, før speiderne satte kursen hjemover til ei god, varm seng. Som alltid; en stor opplevelse rikere. For: Eventyrene er jo der ute!

 

Med nok en gang stor takk til roverne i ‘anne’ som har gjort en kjempejobb med hele opplegget. Og takk for bilder fra Isa.

 

Du finner flere bilder fra nattens opplevelser her: Bilder NOH 2021
Og vil du se invitasjonen til årets Natt-O-Hoi finner du den her: Infolapp NOH 2021 Speidere

– fei

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support