A wet and Black Friday!

Jo, det ble virkelig en våt og svart fredag/natt til lørdag oppe i heia ved Tveit skisenter. Med tidvis plaskregn på årets Natt-O-Hoi. Men hva gjorde det?! Eller merket speiderne noe? De 8 patruljene som i år stilte. Med 50-60 speidere og ledere vandrende rundt i refleksløypa i bekmørket.

Hvor patruljene ved ankomst til alle de 6 postene høytidelig presenterte seg for lederne som der satt rundt bålet og hadde det trivelig. Postene som i år besto av følgende utfordringer:

  • Førstehjelp
  • Brenne av et tau via noe båltenning
  • Hinderløype med båre
  • Orienteringspost – Kart og kompass
  • Primitiv mat (mmm… deilig «skogssuppe»)
  • Og som alltid; Trygves finurlige spørsmål. F.eks. følgende: Tenk deg at du skal på en relativt lang spasertur, faktisk fra Kristiansand til Pyongyang i Nord-Korea. Hvor mange land må du gå gjennom (færrest mulig) for å komme frem?

Dessverre ble den mer høytidelige avslutningen utpå natta ikke som den pleier – på grunn av været! Til og med sneen dalte ned da de siste forlot samlingsplassen. Men det ble likevel tid for varme pølser og noe varmt å drikke, før speiderne satte kursen hjemover til ei god, varm seng. Som alltid; en stor opplevelse rikere. For: Eventyrene er jo der ute!

 

Med nok en gang stor takk til roverne i ‘anne’ som har gjort en kjempejobb med hele opplegget. Og takk for bilder fra Isa.

 

Du finner flere bilder fra nattens opplevelser her: Bilder NOH 2021
Og vil du se invitasjonen til årets Natt-O-Hoi finner du den her: Infolapp NOH 2021 Speidere

– fei