Tommy Strøm Andersen har startet i stillingen som pastor II i menigheten

På bildet fra venstre: Jostein Ørum, Tommy Strøm Andersen, Unni Westli, Daniel Raaum Ropstad, Inger Lise Frigstad Johannessen

Tirsdag 7. november var en merkedag på kontoret – vi var en fulltallig stab på stabsmøte. Selv om ikke dette kommer til å skje så ofte, gleder vi oss nå til videre samarbeid og fellesskap på kontoret og i menigheten for øvrig.

Tommy har en 100 % stilling, og kommer til å være til stede på kontoret de fleste arbeidsdager (husk at mandag er fridag for kirkelig ansatte 😊) Unni går tilbake i 80% stilling fra januar, og Inger Lise fortsetter i sin 60 % stilling. De er til stede på kontoret tirsdager, torsdager og fredager. Jostein og Daniel har begge 20 % stillinger, og vil være å finne på kontoret enkelte tirsdager.

Vi oppfordrer dere til å huske på de ansatte i bønn.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support