Framfor alt er speidergruppa (pr februar 2021) 17 speiderledere og 94 speidere – fordelt på 40 småspeidere i flokken (3.-4. klasse), 45 speidere i troppen (5.-10. klasse) og 9 rovere i laget (fra 1. videregående). Inkludert direktemedlemmer er vi totalt 118 medlemmer i ‘anne’. Vår faste møtedag er tirsdagen, til vanlig ute ved det flotte speidersenteret vårt.
Ellers går våre historiske røtter helt tilbake til 14. mars 1915, og speidergruppa har siden vært drevet kontinuerlig med unntak av krigsårene. Våren 1978 flyttet gruppa sitt virkeområde til Randesund, og fikk sin tilknytning til Randesund Frikirke og Frikirkens speiderkorps (FSK). Gruppa er også tilknyttet Norges speiderforbund (NSF).
Arbeidet er basert på NSFs målsetting og grunnreglene til FSK.

FRA 100-ÅRS JUBILEET: Vi har ennå igjen jubileumsbøker for salg! Og en del dagstursekker. – Kontakt gruppeleder!

KONTINGENTEN for å være med i speideren er 875 kr for hele 2021. Denne innkrevingen – som inneholder et medlemskort i speideren – skjer i februar. Av dette beløpet går 336 kr til NSF, 144 kr til FSK, 220 kr til kretsen og 175 kr tilbakeføres til gruppa vår. Det er viktig å vite at betalt kontingent er en forutsetning for at ulykkesforsikringen er gyldig for speidere til/fra og på våre speideraktiviteter.
Speidere som begynner fra høsten vil bli avkrevd en redusert kontingent for høstsemesteret. Denne sendes ut etter hvert som nye speidere blir innmeldt i NSF.

Er du interessert i, eller har du lyst til å begynne i speideren, har du nytte av denne informasjonen (pr. høsten 2019):
– Velkommen i ‘anne’
– Registreringsskjema (for innmelding)
Vi håndterer ellers medlemsinformasjonen i samsvar med personvernforordningen (kalt GDPR) som ble iverksatt 1. juli 2018 i EU/EØS-området. Les mer om dette på NSFs nettside www.speiding.no (søk på GDPR).

Og vil du kjøpe speidergenseren eller leirbålskappa vi har, eller annet speiderutstyr, finner du mer info her:
– Speidergenseren
– Leirbålskappe

Du finner en kortversjon av vår virksomhet i info-brosjyren (pr 2016):
– Dette er 2. Kristiansand FSK

 ———————————————————————————
MER INFO OM SPEIDERGRUPPA VÅR FINNER DU HER:
——————————————————————————–

– Om “anne”s bibliotek

Jubileumsfeiring 90 år
Jubileumsskrift 75 år
Jubileumsskrift 70 år
Jubileumsskrift 50 år

          – Lagret på Statsarkivet (24.03.2015)

—————————————————————————-
INFO/VEILEDNINGER  mv. FOR LEDERE:
—————————————————————————-