Menigheten

Menighetstur til Vegårtun

Menighetsturen 2014 går til Vegårtun 24. - 26. januar 2014.
Leirstedet ligger i Vegårshei kommune, ca 1-1/2 times kjøring fra Søm, og tilhører Den norske Misjonsforbund.
sjekk denne linken og les mer om Vegårtun.

Flergenerasjonsmenigheten

Er du tretti, trøtt og travel? Hvordan være kristen når ungene maser, lånet tynger og tiden klemmer?

Er du femti, feit og ferdig? Hvordan være kristen når barna er borte, kontoen vokser og hytta kaller?

Menighetstur til Solstrand 27.- 29. august 2010

Bli med - meld deg på til kontoret eller på liste i hallen i kirka.
Dette blir gøy!!!

"Diakoni et annerledes språk"

Onsdag 22. oktober kl. 19.30 arrangerer diakonrådet i menigheten igjen en temakveld.
Denne gangen er det prostidiakon i Otredal prosti, Per Emanuelsen som skal holde foredrag
over temaet: "Diakoni et annerledes språk"
Det vil bli servering av kveldsmat og derfor må vi ha påmelding til tlf. 38 10 59 40 elelr 90 19 2808 innen mandag 20. oktober.  Pris for kvelden blir kr. 75

Godt nyttår!

Velkommen til nye gudstjenester og samlinger i Randesund Frikirke i året som ligger foran!

Kom og Spis. Middag for kr 20,-

Onsdag 24. Januar   kl: 16:30

Nettredaksjon

Det er vi som har gleden av å utgjøre hovedredaksjonen for nettsiden:

Syndicate content