Nyttårsgudstjeneste

Familiegudstjenester i Randesund Frikirke

FAMILIEGUDSTJENESTER

Denne våren er det tre familiegudstjenester i kirka med tema tro - håp - kjærlighet.
Den første er 14. februar på Valentinsdagen, og starter med "kjærlighet".
Vi skal høre litt om Valentin, og hva sier Bibelen om kjærlighet?

Nyttårsgudstjenestefest!

Randesund Frikirke ønsker alle et godt nytt år, og inviterer til å starte det nye året med "nyttårsgudstjenestejuletrefest"
SØNDAG 3. JANUAR 11.00.
Det blir andakt ved Mads og Eline Sætren, sang av Solveig Strømme og Sofie Bjelland, musikk v/ Rigmor A Stakkeland, Simon Didrik Nordstrand Berg og Ingvild Johannessen, juletregang, besøk av de vise menn, saltmat og søtmat.
- Se bilder fra den store "nyttårsgudstjenestejuletrefesten" her.

Gudstjeneste som tar sansene i bruk

Søndag 25. mai kl. 11.00
Velkommen til å se, høre, lukte, oppleve og smake.
Kunstutstilling.
Trine H. Syvertsen taler, nattverd,
Candela syner og det blir Skattkammeret.

Ungdomsgudstjeneste

Alle må ta turen til Randesund Frikirke neste søndag klokken 11.00! Da blir det ungdomsgudstjeneste! Konfirmantene har et opplegg, samt Juniorbandet og Kaliningradsgjengen.

Søndagsskoletur med Skattkammeret

Årets søndagsskoletur med Skattkammeret hadde vi i vår egen kirkesal. Frimix og Solveig Strømme sang for oss, og Lisbeth Strandberg holdt andakt. Kaffimaten spiste vi nede og den obligatoriske sporløypa gikk i heile kirka.

Show it!

"Show it" er tilbake igjen! Vi gleder oss over at Show-it gjengen går i gang med nye familiefeiringer denne høsten.  11. september blir første søndagen i høst medfamiliefeiring.

Familiefeiring: En annerledes familiegudstjeneste.
Hensikten er å samle foreldre og barn til felles undervisning. Samlingen er lagt opp på barnas premisser ved bruk av film, drama,
dans og sang.
Temaene som blir presentert er hentet fra Bibelen, og skal være nyttige og tidsaktuelle.
Familieressurs: Dvd som blir delt ut etter hver familiefeiring. Her finner en undervisning om temaet, filmer, bibelhistorier, oppgaver, utfordringer, spill eller lek. Denne skal være et verktøy familien skal kunne bruke hjemme.

Syndicate content