Generasjonsgudstjenester 3 søndager i høst

Generasjonsgudstjeneste er gudstjenester der alle aldre er sammen.
Gjennom en time med musikk, drama, alvor og humor vil disse i høst ha som overskrift: Velkommen hjem.
Datoer: 16.september, 14.oktober, 18. november.

Nyttårsgudstjeneste

Familiegudstjenester i Randesund Frikirke

FAMILIEGUDSTJENESTER

Denne våren er det tre familiegudstjenester i kirka med tema tro - håp - kjærlighet.
Den første er 14. februar på Valentinsdagen, og starter med "kjærlighet".
Vi skal høre litt om Valentin, og hva sier Bibelen om kjærlighet?

Nyttårsgudstjenestefest!

Randesund Frikirke ønsker alle et godt nytt år, og inviterer til å starte det nye året med "nyttårsgudstjenestejuletrefest"
SØNDAG 3. JANUAR 11.00.
Det blir andakt ved Mads og Eline Sætren, sang av Solveig Strømme og Sofie Bjelland, musikk v/ Rigmor A Stakkeland, Simon Didrik Nordstrand Berg og Ingvild Johannessen, juletregang, besøk av de vise menn, saltmat og søtmat.
- Se bilder fra den store "nyttårsgudstjenestejuletrefesten" her.

Gudstjeneste som tar sansene i bruk

Søndag 25. mai kl. 11.00
Velkommen til å se, høre, lukte, oppleve og smake.
Kunstutstilling.
Trine H. Syvertsen taler, nattverd,
Candela syner og det blir Skattkammeret.

Ungdomsgudstjeneste

Alle må ta turen til Randesund Frikirke neste søndag klokken 11.00! Da blir det ungdomsgudstjeneste! Konfirmantene har et opplegg, samt Juniorbandet og Kaliningradsgjengen.

Søndagsskoletur med Skattkammeret

Årets søndagsskoletur med Skattkammeret hadde vi i vår egen kirkesal. Frimix og Solveig Strømme sang for oss, og Lisbeth Strandberg holdt andakt. Kaffimaten spiste vi nede og den obligatoriske sporløypa gikk i heile kirka.

Syndicate content