Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen gjør rede for Randesund Frikirkes håndtering av personopplysninger som samles inn for å utøve tjenestene våre overfor medlemmer og andre vi jobber med.

Hovedpastor er behandlingsansvarlig om om ikke oppgaver er delegert.
Henvendelser vedrørende innsyn, retting eller sletting av personopplysninger kan gjøres til
randesund@frikirken.no.

Medlemskap
Vi innhenter navn, adresse, e-postadresse, telefonnummer og fødselsnummer fra våre medlemmer. Disse opplysningene er grunnlag for rapportering i forbindelse med offentlige tilskudd. Kontaktinformasjonen trenger vi for å kunne gi tilstrekkelig informasjon knyttet til medlemskapet og det som skjer i menigheten. Vi deler ikke e-postadressene med andre.

Dersom et medlemskap avsluttes, slettes personopplysningene. Kun kirkebokføring blir stående.

E-post
Du kan sende e-post til oss, men husk at alle virksomheter er sårbare for datatyveri. Du bør derfor ikke sende sensitivt innhold per e-post. Om vi mottar en slik e-post, behandler vi e-posten i henhold til innhold og sletter den snarest mulig.

Påmelding arrangement
I forbindelse med påmelding til arrangementer i regi av Randesund Frikirke samler vi
informasjon som navn og kontaktopplysninger, samt informasjon om allergier og andre behov for tilrettelegging. Disse personopplysningene blir ikke brukt til andre formål enn å
administrere arrangementet. Personopplysningene vil slettes etter endt arrangement.

Oppdatert desember 2018