35 liter røre – og det ble ikke tolv kurver til overs!

 Muligens var det igjen 12 pannekaker. Og tomatsuppa var tømt. Det var utvilsomt rekordmange 106 fornøyde middagsgjester som på denne siste Kom og spis-onsdagen i vår satte kursen hjemover – gode og mette. Etter nok en trivelig samling med alle aldersgrupper til stede. Med både besteforeldre og barnebarn. Kjente og ukjente. Som kanskje ble kjent med nye? For her er terskelen lav for kontakt.

    Det la heller ingen demper på samlingen at det var i nyoppussede lokaler – nå benevnt Salongen og Spiseriet. Med lydforhold som gjorde at praten gikk livlig.
    Husfaderen og kokken, Jo Inge, hadde som vanlig full kontroll. Slik han har hatt siden oppstarten høsten 2011. Men sannelig har han gode assistenter; Thomas (15) og Mathilde (13) som denne dagen konsentrerte seg med pannekakesteking. Thomas hadde ikke helt kontroll på hvor lenge han hadde vært med. Men en del år har det utvilsomt blitt. Mathilde i alle fall i 2-3 år. En annen drivkraft over lang tid er utvilsomt Birgit (53 på første påskedag!) Og sannelig var ikke også 10-årige Eline med på opplegget sammen med den mer nylig oppstartede Klara, som vel fortsatt var under litt opplæring ...? Nevnes bør også Torstein og Fredrik som har vært med både i servering og oppvask inntil treningsiveren tok overhånd for kort tid siden. Innebandy gikk foran.
    Som en sa det: «De’kke mange steder du får en fin middag for 20 kr pr. person!» Og da er ikke tatt med at førstegangen er gratis!
    Det er åpenbart mange som lever i håpet om fortsettelse til høsten. At kjøkkenpersonalet anført av husfaderen orker eller vil.

    Du finner flere glimt fra den trivelige Kom og spis-middagen her og her.