Misjonsringen

Program for Misjonsringen

Høstsemesteret 2017 starter vi med stor fellessamling for kvinner i Kristiansand Frikirke tirsdag 5. september kl. 18.00 (merk tiden!)

Ellers samles vi som vanlig i Randesund Frikirke på tirsdager kl. 19.00.
Programmet for høsten 2017 er som følger:

• Tirsdag 12. september - Ingunn Holm
  • Tirsdag 10. oktober - Ann Elise Strømme
  • Tirsdag 14. november - Tone Benestad
  • Tirsdag 12. desember - Adventsmøte

Som hovedtema vil det være om forskjellige kvinner i Bibelen.

Programmet fins også på infotavla i kirka.

Be for misjonen!

Bønn er en viktig del av Misjonsringens arbeid. Du kan lese mer om bønn for Frikirkens misjonsarbeid (under Misjonsressurser) her: www.frikirken.no/misjon. Her finner du oppdatert bønneliste og tilgang til bønnefolderen som kan bestilles eller skrives ut herfra. Her finnes også mye annen nyttig misjonsinformasjon.

Bønnefolderen blir også utlagt i hallen i kirka. Og du kan lese mer om bønn og misjon i menigheten vår i hovedmenyen t.v.

Om oss

Misjonsringen består av godt voksne damer som er interessert i misjon. Møtene holdes nå i peisestua i Randesund Frikirke, hver andre tirsdag i måneden, kl 19.00. Misjonsringen har også ansvaret for kirkekaffe en gang i blant, samt at vi hjelper og bidrar ved Vårmarkedet og Misjonsmessa.

Under samlingene er det talere som er engasjert i misjon, misjonskontakten orienterer om aktuelle saker, og vi har forbønn for medarbeidere som kirken har ansvar for.

Misjonsringen ble startet i april 1991. De som dro det i gang var Anny Lie, Grethe Sagen, Solfrid Strømme Nielsen og Annlaug Almås. Misjonsringen var med andre ord 25 år i 2016. Du finner glimt fra jubileumsfeiringen her

Misjonsringe, adventmøte

Tirsdag 12. Desember   kl: 19:00

Misjonsringen

Tirsdag 14. November   kl: 19:00

Styret 2016:

• Marianne S. Tønnessen (leder),  tlf.  992 49 754 -  E-post: mtoennes(a)online.no
  • Solfrid Stømme Nielsen (kass.)
  • Kirsten Tellefsen (sekr.)
  • Kirsten Lian
  • Brit Løvgren