Speideren

Med eksperimenter på programmet

Og gjett om det ble en smule action på Speidersenteret denne kvelden! Bare les  hva speiderleder Isa forteller:
    - I dag ble det maisennamel-boller, latmannsballong, sugekrefter i papir, eksploderende filmbokser og superlette helikopter. Og tradisjonen tro ble møtet avsluttet med Cola-mentos-vulkan. Hva gir høyest stråle: Pepsi max med mintmentos eller Cola light med fruktmentos? Hva gjetter du??? Det ble seier til Cola light og fruktmentos.
    Og Isa har et tips til slutt:
    - Har du lyst til å prøve noe hjemme så er det bare å sette igang! Du finner oppskriftene HER.

Flokk-speiderne dro østover på SMUL-konken – til stor suksess

Småspeiderne dro på tur til Hove  på Tromøya fra 3.-4. mai 2019. Denne lørdagen skulle Aust-Agder krets arrangere småspeider-konkurranse på Hove, og etter å ha vært med på overnatting der to år tidligere, bestemte vi oss for å overnatte og delta på dette arrangementet.
    Våre 27 speidere gjorde en imponerende innsats. Vi kom på delt 1. plass sammen med to patruljer fra Aust-Agder, og tok i tillegg 4., 5., 6. og 7. plass.

Kretsleir 2019 - Paulen Gård 27. juli - 3. august

Velkommen til Kretsleir 2019.

kretsens nettside!
Der finner du bl.a.

- Info-skriv nr 1
- Info-skriv nr 2
- Info-skriv nr 3
- Info-skriv nr 4

Og hvor er nå Paulen Gård?!

Dessverre. Det blir ikke NM-tur i år heller.

De gjorde utvilsomt det de kunne. De fire  patruljene fra ‘anne’ som nylig deltok i Flaggbanner-konkurransen som den kanskje formelt heter, men som i vår sammenheng bare går under navnet Reg-Pat-Konken. Denne gang i Lillesand. Og selv om både en og flere patruljer fra ‘anne’ gjennom flere år nesten fast har vært på toppen av resultatlista for denne konkurransen mellom alle gruppene i Sørlandet krets, og således vært kvalifisert for deltakelse i NM i speiding senere på året, lyktes det altså heller ikke i år. Det ble 7., 8., 9. og 18. plass. Og det er bare de tre beste innenfor hver krets som får dra til NM som i år foregår 14.-16. juni i Skien fritidspark.

Det er fortsatt mulig!

Vi blir på Strømme!

Kort fortalt: «Årsmøtet vedtar at det arbeides videre med ombygging/-
rehabilitering av eksisterende bygg med hovedvekt på oppgradering av møtesal og øvrige behov menigheten har gitt tilbakemelding på ...».

Nye opplevelser med flokken i februar

Nedenfor kan se bilder fra følgende aktiviteter i februar:

Speideråret 2018 - Velkommen til årsmøte!

Vi ønsker igjen speidere, speiderledere,
speiderforeldre og speidervenner
velkommen til årsmøte -
tirsdag 5. mars kl. 19,
i Salongen i Randesund Frikirke.

Nedenfor finner du:

PS1! Ingen fare for at foreldre
blir valgt til noe som helst!
PS2! Det er ikke vanlig speider
denne dagen!